Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Ik hoop dat u hier niet vaak komt.
Gezondheidsplein officieel geopend.

"Ik hoop dat u hier niet vaak komt" dat waren ongeveer de laatste woorden van Herman van Veen voordat hij het gezondheidsplein Middelstum officieel opende.

19042015GezondheidspleinMiddelstum-1

Het geheel vernieuwde Concordiaplein was goed gevuld met mensen die op deze opening waren afgekomen. Een opening die ook zeker de moeite waard was. Er stonden gezellige zitjes, er was een springkussen voor de jeugd en er stonden tal van kraampjes die veelal te maken hadden met gezondheid. Bovendien was het prachtig weer. Na een korte toespraak van Dr. Addink waarin zij haar dank uitsprak aan iedereen die geholpen had met de realisering van dit geweldige centrum.

19042015GezondheidspleinMiddelstum-2

 

Daarna was het woord aan de 70 jarige Herman van Veen. Hij was lovend over het mooie plein, de groene grasvelden van Groningen en de indrukwekkende Hippolytuskerk (waar ze ook nog geloofden). Ook verbaasde het hem dat de wegen naar Middelstum nog ongeschonden waren. Dit met een vette knipoog naar de aardbevingen. Dit kon niet iedereen waarderen want een zacht "BOE geroep" klonk uit het publiek. Nadat van Veen het doek had weg getrokken verscheen de tekst: "Gezondheidsplein". Hierna kon iedereen het inderdaad prachtige centrum bewonderen.

19042015GezondheidspleinMiddelstum-3

Het motto van het gezondheidsplein Middelstum is: samen werken aan goede zorg bij u in de buurt.

Meer informatie op: www.gezondheidspleinmiddelstum.nl 

Middelstum-info en Middelstum TV waren aanwezig bij de opening van het gezondheidsplein en maakte foto en video-opnames. De foto's kunt u nu al bekijken klik daarvoor HIER. Voor de videobeelden klikt u HIER.

Bron: Team Middelstum-info (19 april 2015) foto toestel Jannes Klaassen