Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Stichting Stem viert feest.
Jubileum nieuwsbrief 13 april 2015


De voorbereidingen voor het Jubileumconcert, dat op 16 mei in de Hippolytuskerk georganiseerd wordt, zijn in volle gang. De jubileumcommissie komt deze week voor de derde keer met een afvaardiging van alle deelnemende muziekverenigingen bijeen om de puntjes op de i te zetten voor wat de invulling van het programma betreft. Ondertussen wordt er door de commissie gewerkt aan de publiciteitscampagne die nodig is om de kerk vol te krijgen.

14042015KoorenRinkel

 

Met deze PR is iets unieks aan de hand. Hoofdsponsor BuurContact besteedt in haar meiuitgave ruim aandacht aan het 10 jarig bestaan van Stichting Stem (u weet wel inbrengwinkel Koor€Rinkel). De pagina's worden gesponsord door middenstanders uit Middelstum. Ze betalen een meerprijs voor hun advertentie en daardoor kost het adverteren de Stichting Stem zelf geen geld. Alles moet naar het gekozen Goede Doel. Bovendien zijn er een aantal middenstanders die ook alvast een sponsorbedrag voor het Goede Doel hebben toegezegd. Waar een dorp sterk in kan zijn! Wij zijn deze leden van de Handelsvereniging Middelstum erg erkentelijk voor hun deelname aan deze eenmalige sponsoractie.

14042015StichtingStem

In het najaar viert Stichting Stem dat ze 10 jaar geleden de inbrengwinkel Koor€Rinkel opstartte aan de Menthedaweg. Nu nog zijn er vrijwilligers van toen die een aantal dagdelen in de maand winkeldiensten draaien. Door de inzet van alle medewerkers van Koor€Rinkel en Vocaal Ensemble Curiosa worden heel veel stichtingen, verenigingen en particuliere initiatieven in en ruim rond Middelstum in staat gesteld een projectsubsidie aan te vragen. Om deze vrijwilligers te bedanken organiseert Stichting Stem in november een grote feestmaaltijd voor haar medewerkers.

Houdt de datum van 16 mei vrij voor het Jubileumconcert van Stichting Stem. Entree gratis, een bijdrage voor het Goede Doel zeer welkom. U mag uiteraard, als u niet bij het concert aanwezig kunt zijn, ook een bijdrage deponeren in de Goede Doelen Doos die op de toonbank in de winkel staat.

Bron & foto's: Stichting Stem (14 april 2015)