Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Team Sunrise en steakhouse De Kleine Munt nodigen u van harte uit!

Vorige week ben ik bij Johan Tuitman van de Plusmarkt geweest, even een paar dingen regelen en afsluiten. De opbrengst van de flessenautomaat is geteld!! €243,55, dat is geweldig, toch?? Wij zijn er heel blij mee en willen iedereen die zijn statiegeld via de gele knop heeft gedoneerd hartelijk danken!

13042015TeamSunrise-1

Nog een reden waarom ik bij Johan was, om de flesjes energydrink op te halen die hij ons geschonken heeft. Afgelopen zaterdag hebben we ons wandel- en loopevenement tbv "Opgeven is geen optie"/KWF gehouden. Er zijn bijna 50 mensen geweest om mee te doen. Helaas betrok de lucht steeds meer en 20 minuten voor aanvang begon het te regenen... maar niemand heeft zich er door laten weerhouden om niet te gaan starten, het heeft de pret niet mogen drukken. Ook deze middag heeft weer een mooi bedrag opgeleverd: €165,02. Dat is in één week bijna €400, is het niet geweldig??

13042015TeamSunrise-2

Maar het is nog niet genoeg... het klinkt zo ondankbaar... Toen Herman zich aanmeldde als deelnemer bij "Opgeven is geen optie"/Alp d'HuZes moest hij zichzelf een streefbedrag stellen. Als team Sunrise hebben we afgesproken dat ieder zou gaan voor €2.500. Een heel bedrag en dat bedrag heeft Herman ondertussen bereikt, maar het is nog niet genoeg. "Opgeven is geen optie" doet zoveel goede dingen voor mensen met kanker (dagje uit organiseren voor kankerpatiënten, mensen opleiden zodat zij iemand met kanker kunnen helpen ontspannen of hun conditie te verbeteren. Maar ook gaat er veel geld naar onderzoek om kanker te bestrijden, mensen te genezen). En dan is €400 die druppel op die gloeiende plaat en maakt dat wij nog niet stoppen met inzamelen van geld, dat wij niet stoppen met u uit te nodigen om met ons deel te nemen aan onze activiteiten.

13042015TeamSunrise-3

Maar het gaat ons ook niet meer alleen om het geld, we hebben de afgelopen maanden zoveel mensen ontmoet die ons steunden, maar ook voor wie wij een steun konden zijn. Soms is samen huilen helend en samen lachen troostend. En dat samen zijn, mensen bij elkaar brengen is ook een van onze doelen geworden. Dat kan zijn bij de flessenautomaat bij de Plusmarkt, dat kan zijn in Kantens bij het wandelen,maar ook aanstaande dinsdag in Termunten bij steakhouse de Kleine Munt! Wij willen u van harte uitnodigen om te komen eten. Er wordt een heerlijk lopend warm- en koud buffet gemaakt, team Sunrise komt afruimen en de afwas doen, het koken laten we over aan de koks. Het kost maar €30, dat is inclusief het drinken. Tussen 17 uur en 18 uur heten we u welkom. Er is plaats voor 80 personen, er is nog plaats voor u! Denk er niet te lang over na, wacht niet te lang met bellen en kom ook! Ons telefoonnummer is 06-37 65 04 09.

Bron & foto's: Team Sunrise (13 april 2015)