Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Klimaatgroep°Stars wint in Amsterdam van US (4-6)

Klimaatgroep°Stars kwam moeilijk uit de startblokken afgelopen zaterdag in de lastige uitwedstrijd in Amsterdam tegen de studenten van US. Kopman Tan Anran moest fors bakzeil halen door met 3-0 te verliezen van Dylan Kret. Henk Jan Wils kon het in vier games niet bolwerken tegen Pieter Danes waardoor de Middelstumers na twee gespeelde wedstrijden tegen een 2-0 achterstand aankeken.

Colin Rengers gaf het goede voorbeeld in de derde partij door Angelo Antonietti met 3-0 het nakijken te geven. Daarna kwam de trein van Klimaatgroep°Stars echt in beweging. Anran en Wils pakte de volle winst in het dubbelspel en vervolgens bond Colin Rengers Dylan Kret aan de zegekar en liet Tan Anran Pieter Danes in het stof bijten. Wils won in de laatste partij van de avond knap van Kret en Tan Anran won in drie games van Pieter Danes waardoor de 6-4 overwinning op Amsterdam een feit was. Concurrent voor de titel Salamander won thuis met 8-2 van Hilversum en staat nu drie punten voor op Klimaatgroep°Stars met de aantekening dat de Middelstumers een wedstrijd minder hebben gespeeld.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - Salamanders uit Wateringen zaterdag 25 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur. (zaterdag 9 mei 2015 speelt Klimaatgroep°Stars in de kwartfinale van de Inter Cup thuis tegen Charenton uit Frankrijk)


Klimaatgroep°Stars 2 verliest in Zwolle van Tafeltennis Zwolle (6-4)

Jan Thews de student uit Luxemburg die in Groningen psychologie studeert kende een totale offday in Zwolle. Thews die zijn studie prevaleert boven het spelen van tafeltennis moest ervaren dat je dan door niet of nauwelijks te trainen weleens tegen een zeperd aan kunt lopen.

Afgelopen zaterdag gebeurde dat in Zwolle. De kopman van de Middestummers mocht al zijn tegenstanders feliciteren. Bahram Gerami en Thomas Kuijer speelde goed en wisten elk twee van de drie enkelspelpartijen in winst om te zetten.

13042015JanThewsklimaatgroepstars2

Jan Thews Klimaatgroep°Stars 2 (foto © Ivo Lint)

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars 2 - Hercules uit Ter Borg zaterdag 25 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.


Dames Klimaatgroep°Stars nemen zeven punten mee uit Zwolle (3-7)

Terwijl de reserves van Klimaatgroep°Stars bij de mannen in Zwolle het nakijken hadden boekten de dames van Klimaatgroep°Stars een degelijk 7-3 overwinning in Zwolle op tafeltennis Zwolle.

Annewyke Appels was de kwelgeest in Zwolle voor de dames van Klimaatgroep°Stars want zij wist al haar drie enkelspelpartijen te winnen. Maar tegen zus Charlotte Appels en Jessica Noorda-van der Lei wisten de vrouwen van Klimaatgroep°Stars Yvette Gombert, Anine Stegeman en Eline Gras de volle winst te pakken. Daarmee consolideren de dames uit Middelstum de tweede plaats op de ranglijst in de landelijke 2e divisie van de Nederlandse tafeltennis competitie.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - GTTC uit Groningen zaterdag 25 april 2015 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (13 april 2015)