Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Jeugd slagwerkers Concordia geven try-out concert.

Vanavond om 20.00 uur in het clubgebouw.

Aanstaande zaterdag neemt het B-ensemble van de malletband van Concordia deel aan het Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK) te Barneveld. Zij gaan daar de strijd om de titel Open Nederlands Kampioen 2015 in de basisklasse aan met nog 5 andere bands uit heel Nederland. Alle bands spelen het zelfde stuk, te weten de compositie Liberty van Henk Smit. Het bijzondere van dit concours is dat de jury blind jureert. Zij weten dus niet welke band er op het podium staat. Vlak voor aanvang van het programma wordt de volgorde van de deelnemende bands geloot.

10042015MalletbandConcordia


De spelers van het jeugdige B-ensemble hebben erg veel zin om deel te nemen aan dit bijzondere concours. Ze hopen natuurlijk op een goede prestatie om dat vervolgens uitbundig in de feesttent van Middelstum te kunnen vieren!

Vanavond (vrijdagavond 10 april - aanvang 20.00 uur in het clubgebouw van Concordia) organiseert de band een klein concert. Zij zullen zelf als try-out op het concours de volgende dag het werk Liberty spelen en nog een verrassingsnummer. Verder zal ook het C-slagwerkensemble van Concordia en de slagwerkgroep uit Winsum meedoen. Ook laten wij dan de nieuwe, mede mogelijk gemaakt door Klimaatgroep Holland, tenues van het B-ensemble zien.

U bent van harte uitnodigt!

Bron: Concordia Middelstum (10 april 2015) foto toestel Archief