Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Klimaatgroep°Stars sterk in thuisduel tegen Pecos (8-2)

Klimaatgroep°Stars dat hard op weg is naar het kampioenschap in de 1e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie deed afgelopen zaterdag in Middelstum een behoorlijke duit in het bekende zakje door Pecos met 8-2 te verslaan. In tegenstelling tot het uitduel in Oegstgeest waar Klimaatgroep°Stars een 1-3 achterstand moest ombuigen in een 7-3 overwinning kwam het keurcorps van coach Gert Stulp nu veel beter uit de startblokken. In plaats van een 1-3 achterstand stond in Middestum na vier gespeelde partijen een 3-1 voorsprong op de borden.

Colin Rengers speelde sterk en won al zijn drie enkelspelpartijen en Jan Tammenga en Henk Jan Wils vormen inmiddels een sterk duo in het dubbelspel.

06042015ColinRengers

Colin Rengers Klimaatgroep°Stars © Ivo Lint

Vooral Wils onderscheidde zich door uitstekende openingen met de backhand en de forehand flipbal te creëren. Een makkelijke 3-0 zege was het resultaat. Jan Tammenga moest in een spannend duel de zege laten aan Maroun Nader (10-12 in de vijfde en beslissende game) en Tan Anran verloor tegen alle verwachtingen in de laatste partij van de avond met 3-1 van Youri Soons. Doordat concurrent voor de titel Salamanders uit Wateringen belangrijke punten liet liggen tegen US Amsterdam (6-4 overwinning) heeft Klimaatgroep°Stars alle troeven nog in eigen hand om het seizoen, met nog drie wedstrijden te gaan, succesvol af te sluiten.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - Salamanders Wateringen zaterdag 25 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.


Klimaatgroep°Stars 2 verliest in streekderby van GTTC Groningen (4-6)

Klimaatgroep°Stars 2 dat ook in dit duel met een invaller speelde kon het net niet bolwerken in de streekderby tegen GTTC uit Groningen. Thomas Kuijer speelde sterk door van Hugo Beute en Jan de Haan te winnen. Tegen Bosveld kwam Kuijer net te kort, verlies in de vijfde game, om het thuisduel met een hattrick in stijl af te sluiten. Bahram Gerami bond Hugo Beute nog met 3-0 aan de zegekar maar daarna was de koek op voor de Middelstumers.

06042015ThomasKuijer

Thomas Kuijer Klimaatgroep°Stars 2 © Ivo Lint

Eerstvolgende thuiswedstrijden: Klimaatgroep°Stars 2 - Hercules Ter Borg zaterdag 25 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.


Dames Klimaatgroep°Stars boekt knappe overwinning tegen DTV'84 uit Dalfsen (6-4)

De dames van Klimaatgroep°Stars speelden sterk afgelopen zaterdag thuis in Middelstum tegen DTV'84 uit Dalfsen. Vooral Linda van der Veen en Yvette Gombert lieten een goede indruk achter. Linda van der Veen is nagenoeg ongenaakbaar in deze klasse en verloor deze competitie slechts drie partijen. Tegen Dalfsen voegde Van der Veen weer drie overwinning toe aan haar zegereeks.

Yvette Gomert moest slechts de hand van Nadine Zwakenberg schudden maar boekte knappe overwinningen op Dineke Bollemaat (3-1) en Jacqueline Zwakenberg (3-1). Lianda Bakker was dichtbij de overwinning tegen Dineke Bollemaat maar moest na een 5-2 voorsprong in de vijfde game de overwinning toch laten aan de speelster uit Dalfsen. Door deze overwinning stijgen de dames van Klimaatgroep°Stars naar de tweede plaats op de ranglijst.

06042015LiandaBakker

Lianda Bakker dames Klimaatgroep°Stars 2 © Ivo Lint


Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - GTTC Groningen zaterdag 25 april 2015 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (6 april 2015) Foto's: © Ivo Lint TTV Midstars