Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Gezamenlijk concert
Vocaal Ensemble Curiosa en A Bunch of Twolips.

03042015ConcertVocaalEnsembleCuriosaapril2015-1

Enthousiasme en plezier aan zingen zijn de voornaamste en bindende drijfveren van het 12 leden tellende 'Vocaal Ensemble Curiosa' uit Middelstum. Onder de bezielende leiding van Julia Zaytseva zingt het ensemble een gevarieerd programma: van een 16e eeuwse Pavane tot hedendaagse Beatlesongs, met daartussen klassieke, romantische en lichte muziek. Er wordt in het Frans, Engels, Duits, Italiaans en Nederlands gezongen. Vocaal Ensemble Curiosa is een initiatief van Stichting "Stem".

03042015ConcertVocaalEnsembleCuriosaapril2015-2

A Bunch of Twolips bestaat 21 jaar en heeft op dit moment 24 enthousiaste amateurzangers. Het is een gemengd vierstemmig, a-capellakoor. Het repertoire is breed en de variatie groot. Ze zingen in het Frans, Engels, Nederlands, dialect met een uitstapje naar het Afrikaans. Het repertoire omvat chansons, stukken uit musicals, liedjes van ABBA, Ramses Shaffy, maar ook stukken uit de 16e eeuw van bijvoorbeeld Orlando di Lasso.

Dit concert zal plaatsvinden in de Hippolytuskerk te Middelstum.

Aanvang 20:00 uur.

Kosten: € 8,00.

In de voorverkoop kunt u toegangskaarten kopen in de winkel Koor€Rinkel aan de Burchtstraat te Middelstum. Uiteraard ook op de dag zelf bij de kassa.

Bron: Stichting Stem (3 april 2015)