Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

VVM meisjes kampioen!


Het meisjesteam van Volleybal Vereniging Middelstum is kampioen geworden in hun klasse. Al vanaf het begin van het seizoen laten ze zien dat ze als team erg goed kunnen volleyballen maar dat er soms ook zwakke momenten zijn waarin onnodig punten worden verspeeld.

30032015Meisjes VVM kampioen

Zaterdag 28 maart moest er gespeeld worden in de Brug in Groningen. Met een gelijk aantal punten als concurent Grijpskerk maar met een wedstrijd minder moest er een goed resultaat neergezet worden. Als eerste moest er gespeeld worden tegen Lycurgus 2 maar de sterke Groningse meiden werden redelijk eenvoudig aan de kant gezet. Hierna moest er gespeeld worden tegen Lycurgus 6. Dit team had de VVM meiden al eerder verrast. Vandaag was VVM echter oppermachtig. Demi, Sylvia, Femke, Judith en Fanne bleven uitermate cool, scoorden er lustig op los en onder het toeziend oog van de nog geblesseerde Manon werd ook deze wedstrijd gewonnen. Het kampioenschap was binnen want concurent Grijpskerk had inmiddels een setje verspeeld. Ook de laatste wedstrijd werd er door meisjes goed gespeeld en werd nogmaals het 6e team van Lycurgus verslagen.

De blijdschap was groot en er werd een feestje gev ierd. Coach Thea Bouwman was heel trots op het resultaat van haar meiden en ook alle andere trainers, coaches en ouders stonden erbij te glunderen. Na afloop werd het kampioenschap nogmaals op uitbundige wijze bij de Mac gevierd.

Meiden, gefeliciteerd en veel succes volgend jaar bij de C jeugd.

Bron & foto: Volleybalvereniging Middelstum (30 maart 2015)