Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

v.v. Middelstum onderuit tegen Corenos.

De hoofdmacht van de v.v.Middelstum had afgelopen zaterdag goede zaken kunnen doen in de streekderby tegen Corenos uit Roodeschool. Bij winst zou de equipe van trainer Jan Jaap Zijlstra 6 punten voorsprong nemen op de ploeg uit Roodeschool. Helaas kwam het niet zover voor thuisploeg Middelstum.

Middelstum-Corenos zaterdag 21 maart 2015-1 Middelstum-Corenos zaterdag 21 maart 2015-2

In een kille ambiance op het Middelstumer sportpark, met veel regen en een harde wind, verloren de blauwhemden binnen 2 minuten de wedstrijd. Tot aan de theepauze gebeurde er maar bitter weinig, en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Ook na de theepauze vertoonde het spel van beide ploegen niet veel verandering. Halverwege het tweede bedrijf kwamen de gasten uit Roodeschool op een 0-1 voorsprong door Anne-Jan ter Harkel. Niet veel later (nog geen 2 minuten) hielp de defensie van Middelstum de gasten wel heel erg gemakkelijk aan het tweede doelpunt van de middag.

Middelstum-Corenos zaterdag 21 maart 2015-3 Middelstum-Corenos zaterdag 21 maart 2015-4

 

Bij het tweede doelpunt van de Roodeschoolsters zag de verdediging van Middelstum er bepaald niet best uit. Het deerde Lars Baar niet, hij scoorde de 0-2 voor de bezoekers. De voorsprong zou niet meer in gevaar komen waardoor Corenos na afloop van de wedstrijd met hetzelfde aantal punten op de ranglijst terug te vinden is (21 punten) als Middelstum.

Klik op de knop hiernaast voor wedstrijdbeelden van deze ontmoeting. Video bekijken MTV klein

Zaterdag speelt Middelstum een uitwedstrijd in Groningen tegen VVK.

Middelstum-Corenos 0-2 (0-0): 65. Anne-Jan ter Harkel 0-1, 67. Baar 0-2.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (25 maart 2015) foto toestel Genomen vanaf de videocamera