Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Klimaatgroep°Stars verliest topduel
in en tegen Salamanders uit Wateringen.

In Wateringen was Salamanders net een maatje te groot voor Klimaatgroep°Stars. Het topduel in de 1e divisie van het tafeltennis viel uit in het voordeel voor de mannen uit Wateringen. De wedstrijd begon gelijk met de toppartij tussen de beide kopmannen van de teams. Jasmshid Sedign betrad de arena voor Salamanders en Tan Anran deed dat voor Klimaatgroep°Stars. Beide spelers hadden nog geen partij laten liggen in deze competitie dus het publiek ging er echt even voor zitten. De derde game wist Anran nog met 12-10 in zijn voordeel te beslissen maar Sedigh liet zien over een uitstekende service te beschikken en was zeer vast in de rally's en trok de partij in vier games naar zich toe.

22032015-Topduel Klimaatgroepstars tegen Salamanders

Tan Anran Klimaatgroep°Stars tijdens warming-up in zijn partij

tegen Jamshid Sedigh Salamanders (foto © TTV Midstars)

Het spektakelstuk van de dag was niet het treffen tussen Anran en Sedigh maar de partij tussen Henk Jan Wils en Dennis van Maren. Wils de hardhitter van Klimaatgroep°Stars tegen straatvechter puur zang van Maren. In een van de vele rally's ging Van Maren als een volleerd doelman in het voetbal gestrekt naar de spreekwoordelijke rechterbovenhoek om een snoeiharde bal van Wils weer in het spel te brengen. Dat lukte van Maren en vervolgens liggend op de grond presteerde Van Maren het om nog twee ballen terug te brengen op tafel. Een huzarenstuk zeldzaam vertoont. Wils had wel de langste adem en won de partij in de verlenging van de vijfde game (12-10). Het dubbel Tammenga en Tan heeft nog niet de chemische samenstelling gevonden en Wils moest tegen zijn wil Sedigh en Siem van der Valk feliciteren. Al speelde Wils tegen Sedigh een uitstekende wedstrijd. De oplossing in de partij werd door Wils in het midden van de tafel gezocht en daar had Sedigh heel veel moeite mee. De Iraniër, die onafgebroken op Papendaal traint met de Nederlandse selecties, bleef dankzij zijn uitstekende service in de wedstrijd (12-10. 11-7,13-11). Colin Rengers liet Siem van de Valk ontsnappen (9-7 voorsprong in de vijfde game), won makkelijk van Van Maren maar was kansloos tegen Sedigh.

Ondanks de kleine nederlaag blijft Klimaatgroep°Stars lijstaanvoerder in de 1e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - Pecos zaterdag 4 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.
(zaterdag 28 maart a.s. speelt Klimaatgroep°Stars in de 3e ronde van de Inter Cup in Oostenrijk tegen Gumpoldkirchen).


Klimaatgroep°Stars 2 verliest van kampioenskandidaat Hercules in Terborg (7-3)

Klimaatgroep°Stars 2 had niet veel in te brengen tegen Hercules uit Terborg. Klimaatgroep°Stars 2 hield 3 punten over aan het bezoek tegen Hercules in Terborg. Hercules met oud-international Jelle Bosman en oud-eredivisie speler Jurgen Pastoor in de gelederen zullen zonder enige twijfel het kampioenschap veroveren in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. Het vermelden waard in deze wedstrijd was de overwinning van Jan Thews, Klimaatgroep°Stars, op oud-international Jelle Bosman. Bosman verloor hierdoor zijn ongeslagen status.

Eerstvolgende thuiswedstrijden: Klimaatgroep°Stars 2 - GTTC Groningen zaterdag 4 april 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.


Streekderby dames Klimaatgroep°Stars GTTC Groningen eindigt in gelijkspel (5-5)

Het afgelopen weekend mochten de dames van Klimaatgroep Stars een wedstrijd dicht bij huis spelen tegen GTTC Groningen. De dames uit Middelstum wisten de laatste twee wedstrijden hun tegenstanders met 10-0 naar huis te sturen. Ook deze week wilden Lianda Bakker, Linda van der Veen en Eline Gras zoveel mogelijk punten pakken. GTTC Groningen speelde echter erg goed, waardoor er aan het eind van de wedstrijd een 5-5 eindstand kon worden opgeschreven. De dames uit Middelstum blijven daarmee op een goede tweede plaats in de landelijke 2e divisie staan.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - DTV'84 Dalfsen zaterdag 4 april 2015 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (23 maart 2015)