Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Landelijke nationale schoonmaakdag.
zaterdag 28 maart.

Op 28 maart, de landelijke nationale schoonmaakdag, gaan vrijwilligers van het dorp de sloten en grachten enz. schoon maken. De beide schaatsverenigingen helpen mee. Visclub "De Witte Dobber" gaat langs het Boterdiep en Westerwijtwerdermaar de kanten schoon maken.

20-03-2015 schoonmaakdag

Wilt u mee werken geeft u dan op bij dorpmiddelstum@gmail.com. We beginnen om 9.30 uur met koffie op 't Houkje en van 10.00 tot 12.00 uur gaan we de waterpartijen schoon maken. St. Dorpsbelangen laat in het kader van SCHOON twee prullenbakken plaatsen. Ze zijn weer gemaakt door firma Boelema, net als de andere mooie bakken in het dorp. Ze komen te staan bij de picknickbank visvlonder bos Boerdam/Fraamklap en picknickbank bij de vijver (verlengde van de Appelhof ) in het Middelstumer bos.

OPROEP AAN DE JEUGD. We vinden het geweldig dat jullie het zo leuk vinden om op deze en andere plekken elkaar prachtige verhalen te vertellen. Maar we vinden het helemaal TOP als het afval na het treffen nu in de desbetreffende bak terecht komt.

We denken dat we dit verzoek namens veel inwoners vragen.

Bron & foto: Stichting Dorpsbelangen (20 maart 2015)