Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Renate van der Laan van Twinset Fashion

neemt Award in ontvangst.

Op een mooie locatie Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn werden maandag 16 maart de Awards uitgereikt aan de winnaars van "De Gezelligste Winkel" van de provincies. Ook maakten deze winnaars nog eens kans op de titel "De Gezelligste Winkel" van Nederland, welke is gewonnen door Bebo vloeren uit Vriezenveen.

Award voor Twinset-Fashion-1

"Met de titel Provinciewinnaar ben ik natuurlijk ontzettend blij en supertrots! Samen met mijn vriendinnen Janette en Yvonne heb ik een geweldige dag gehad". Na de uitreiking was er tijd voor een hapje en drankje en natuurlijk de mogelijkheid om met de andere provinciewinnaars een babbeltje te maken.

Award voor Twinset-Fashion-3 Award voor Twinset-Fashion-4

Uit de gesprekken kwam duidelijk naar voren dat gezelligheid, de tijd nemen voor de klanten, de sfeer en zo nu en dan het kopje koffie hele belangrijke factoren zijn.

Renate wil dit graag ook deze week met haar klanten vieren. Dus de hele week staat de koffie + taart klaar. Daarnaast ontvangt iedere klant een leuke kassakorting en bovendien verloten we iedere dag een cadeaubon.

Award voor Twinset-Fashion-2

Tijdens de uitreiking van de Awards zijn er video-opnames gemaakt. Video bekijken MTV klein

Bron & foto's: Twinset-Fashion (18 maart 2015)