Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

THRILLING GRONINGEN.
Youp van 't Hek roept Groningers op tot ode aan de provincie.

Meer dan 100 Groningers; artiesten, componisten, tekstschrijvers en musici, het Noord Nederlands Orkest, Club Guy and Roni e.v.a. werken belangeloos aan een muzikale ode aan Stad & Ommeland.

Thrilling Groningen Oproep-1

Alle Groningers worden uitgenodigd mee te zingen, te feesten en te dansen in de bijbehorende videoclip die we opnemen op de Grote Markt op donderdag 12 maart om 17:30 uur. Trots op onze schone provincie? Doe dan mee! We maken een gezamenlijke vuist als steun voor gedupeerden van de gasbevingen en een positief geluid naar de rest van het land: het beeft, het trilt en het bruist en leeft!

Thrilling Groningen Oproep-2

Het nummer is voor het eerst live te horen op zaterdag 21 maart tijdens 'Thrilling Groningen', een cultureel schuurfestival op Walsemaweer te Kantens. Klik HIER.
De organisatie kan vrijwilligers voor het festival. Mensen die graag mee willen werken kunnen een mailtje sturen naar info@groningennoord.nl. Of bellen met: 0595 431185.

Bron & foto's: Stichting Groningen Noord (10 maart 2015)