Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Drie keer winst voor Klimaatgroep°Stars uit Middelstum.

Klimaatgroep°Stars oppermachtig tegen US Amsterdam (10-0)

Klimaatgroep°Stars was afgelopen zaterdag in Middelstum niet te stuitten tegen US uit Amsterdam. Het kon niet mooier en soms komt het voor dat droom en werkelijkheid elkaar kruisen en dat gebeurde in de tafeltennisarena van Midstars. Het vlaggenschip dat onder de naam Klimaatgroep°Stars de wedstrijden speelt in de 1e divisie verpletterde US Amsterdam en wat het plaatje compleet maakte was dat Tan Anran, nieuwe aanwinst van de club, zijn thuisdebuut met een klinkende 10-0 overwinning mocht opluisteren. Anran lieten prachtige momenten zien, een lust voor het oog, en het publiek waaronder hoofdsponsor Vaatstra kwamen verschillende keren van enthousiasme uit de stoelen.

Tan Aran tegen US Amsterdam

Tan Anran Klimaatgroep°Stars (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Jan Tammenga moest nog een keer diep gaan tegen Pieter Danes, wegwerken van een 2-0 achterstand in games, en Colin Rengers ontsnapte aan twee matchspoints tegen Angelo Antoniette. Meer konden de Amsterdammers niet uitrichten. Henk Jan Wils en Jan Tammenga dubbelden uitstekend en Tan Anran gaf zijn visitekaart voor klimaatgroep°Stars af in Middelstum!

Wedstrijdbeelden van één van de partijen van Tan Anran van Klimaatgroep°Stars Kunt u HIER bekijken.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Klimaatgroep°Stars - Hilversum zaterdag 14 maart 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.


Reserves Klimaatgroep°Stars uit op eerherstel

Na een zeer moeizame start, twee keer verlies in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie, kwam afgelopen zaterdag de ommekeer in Middelstum. Het tweede team van Klimaatgroep°Stars kende een uitstekende dag door Tafeltennis Zwolle met 8-2 te verslaan.

Thomas Kuijer en Bahram Gerami speelden soeverein en wonnen al hun enkelspelpartijen. Kopman Jan Thews moest een partij laten lopen tegen Remco Diele en de mannen van Klimaatgroep°Stars kwamen net, vijfde game, tekort tegen het gelouterde duo in het dubbelspel Remco Diele en Marcel Kraa. Met deze klinkende overwinning nestelen de Middestummers zich in de middenmoot van de tweede divisie en kan het viezer worden gericht op de bovensten plaatsen op de ranglijst.

Eerstvolgende thuiswedstrijden: Klimaatgroep°Stars 2 - Disnierats zaterdag 14 maart 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur.Dames Klimaatgroep°Stars 1 blijven ongeslagen in Middelstum

In navolging op de mannen waren ook de dames van Klimaatgroep°Stars niet te kloppen afgelopen zaterdag in Middelstum. Tegenstander Tafeltennis Zwolle werd met een onvervalste 10-0 nederlaag naar huis gestuurd.

De Zwollenaren mochten na elke wedstrijd Anine Stegenman, Linda van der Veen en Yvette Gombert de handen schudden. Met deze prachtige zege klimt Klimaatgroep°Stars naar de tweede plaats op de ranglijst in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: Dames Klimaatgroep°Stars - Trias zaterdag 14 maart 2015 in Middelstum aanvang 18.00 uur.

Bron: TTV Midstars (9 maart 2015)