Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

VVVM (voorlopig) gered
Kermis en braderie gaan eerst gewoon door.

Het voortbestaan van de VVVM (vereniging voor volksvermaken Middelstum) heeft aan een zijdendraadje gehangen. Er waren te weinig bestuursleden om de kar te trekken. In 2015 zou er voor het laatst een kermis en braderie gehouden worden in ons dorp.

VVVM voorlopig gered-1

Middelstum-info, Radio Noord en het Dagblad van het Noorden besteden aandacht aan deze kwestie. Even leek het niets te helpen en het leek alsof het bestuur zich er al had bij neergelegd bij het "ter ziele" gaan van deze oude vereniging. Maar uiteindelijk meldden zich gelukkig toch twee fanatieke dorpsgenoten. Zij vonden een braderie en kermis zo belangrijk dat ze graag mee wilden helpen.

VVVM voorlopig gered-2 VVVM voorlopig gered-3

Voorzitter van VVVM Janco de Winter is blij met dit resultaat. "We kunnen voorlopig door, daar ben ik blij om. Maar 't zou mooi zijn als zich nog een paar mensen aanmelden. Vooral vrouwen zijn welkom want nu zijn het alleen maar mannen"

Bron: Team Middelstum-info (8 maart 2015) foto toestel Archief