Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Benefiet muziekavond in Kantens
voelt als fietsen met de wind mee!!

Afgelopen vrijdag 27 februari was daar dan eindelijk de benefiet Muziekavond voor Team Sunrise. We hadden er zolang naar uitgekeken: waar de één heel hard zijn best deed om de bands te vinden voor deze avond, een ander bezig was muziekattributen te regelen, en weer een ander een podium wist te bouwen voor het drumstel, konden wij van Team Sunrise weinig anders doen dan ons best om er ruchtbaarheid en kenbaarheid aan te geven.Benefiet-muziekavond team Sunrise-1

Bert Koster van "Live Your Dreams" heeft een heel mooi artikel geschreven, Fred Reiffers van Buurcontact heeft ons extra ruimte geboden in zijn krant om dat artikel heen, waarin wij bedrijven konden vragen om bij ons een advertentie te kopen. Drieëntwintig bedrijven deden mee!! U kunt ze niet gemist hebben. Ook Facebook, 't Lougnijs en Middelstum-info werden ingeschakeld. En niet voor niets. Wat zijn er veel mensen geweest!! En wat was het gezellig. Zeven bands, allemaal heel verschillend maar stuk voor stuk zo mooi! Om 02.00 uur 's nachts liep de muziekavond ten einde en was daar het spannende moment van het legen van de melkbus. In totaal is er die avond € 1.474,80 gedoneerd, on-ge-lo-fe-lijk veel!! Wij willen iedereen die hier zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen heel erg bedanken!!!

Maar ook hier gebeurt het weer: van het één komt het ander...

Er zijn veertien bands geweest die wilden komen spelen, omdat er maar ruimte was voor zeven bands deze avond heeft Rita van 't Schienvat de overige bands uitgenodigd om op 5 mei te komen spelen. "Doen we het nog eens dunnetjes over", aldus Rita ("Of gaan we verder met het feestje waar we op 27 februari mee begonnen zijn?", vraag ik mij af).

Benefiet-muziekavond team Sunrise-2 Benefiet-muziekavond team Sunrise-3

Vrijdag heeft ook Waddnroes gespeeld, de zangeres in deze band is ons teamlid Pol Wijnberg. Zij hebben een cd gemaakt "For The Storm", de opbrengst van deze cd komt ook ten goede van "Opgeven is geen optie"/Alp d'HuZes/KWF". Je kunt de cd beluisteren op Facebook (Waddnroes de band).

De volgende akties voor de maand maart zijn:

Verkoop van het Alp d'HuZes-brood: het brood kost € 3,50 en kunt u bestellen t/m maandag 9 maart bij Herman en Harriët Wassink in Kantens, Jacqueline Zuidhof in Warffum en Pol Wijnberg in Stitswerd. Persoonlijk, via Facebook of ons speciale telefoonnummer: 06-37650409. De broden worden geleverd op 18 maart en kunt u ophalen in 't Schienvat (tevens kunt u daar direct even uw stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en het Waterschap).

Benefiet-muziekavond team Sunrise-4

Op vrijdag 27 maart kunt u meedoen aan de Spinning Marathon in Bedum. Als u een uur wilt spinnen kost dat € 10,00 voor ons doel. Een echte uitdaging dus voor de sportieve volgers van Team Sunrise. Voor de mensen die niet weten wat spinnen is: dat is heel hard fietsen op een racefiets in de sportschool. De voordelen zijn: u heeft geen tegenwind en als u klaar bent met spinnen dan hoeft u niet nog eens terug te fietsen.

Voor de maanden april en mei hebben wij nog het één en ander in petto (een diner in de Kleine Munt bij Pieter Klaver in Termunten, een loop- en wandelevenement in Kantens, een wadlooptocht vanaf Noordpolderzijl, een huiskamerconcert van Waddnroes in het Zielhoes en er zit nog meer in het Sunrise-vat, maar daarover de volgende keer.

 

Bron & foto's: Team Sunrise (3 maart 2015)