Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

V.V. Middelstum geeft vliegende start geen vervolg.

Blauwhemden kampioen gelijk spelen.

De blauwhemden van de v.v. Middelstum hebben zaterdag op het eigen sportpark opnieuw gelijk gespeeld, nu tegen HS'88 uit Hoogezand. Na een vliegende start nam de thuisploeg al in de eerste minuut een 1-0 voorsprong. op aangeven van Joris Visser was het topschutter Ivan Milkovic van de thuisploeg die de bal achter doelman Scholtens tegen de touwen werkte 1-0.

Middelstum - HS88 28 februari 2015-1

Na een prima eerste 20 minuten van de thuisploeg, waarin het nog meerdere kansen had om de voorsprong te vergroten, haperde de machine bij de blauwhemden. Het waren de bezoekers die nog voor de theepauze de gelijkmaker op het bord kregen. Uit een klutssituatie vlak voor de theepauze profiteerden de bezoekers. In plaats van de bal hard weg te schieten vanuit de eigen zestien meter probeerde men het bij Middelstum voetballend op te lossen. Helaas liep dat verkeerd af voor de equipe van Zijlstra die zag hoe Korte van HS'88 de bal achter doelman Alwin Zwerver tegen de touwen werkte in de slotminuut voor de theepauze 1-1. Met deze tussenstand werd er gerust.

Middelstum haalde ook na de rust niet het niveau weer van de eerste 20 minuten van de wedstrijd. De gasten uit Hoogezand hadden meer balbezit na rust maar konden dit niet uitdrukken in gevaarlijke momenten voor het doel van Alwin Zwerver die in de 2e helft maar 1 keer tot het uiterste hoefde te gaan. Op een harde knal vanuit de 2e lijn moest de Middelstum goalie zich even goed strekken om de bal uit de hoek te tikken.


Middelstum - HS88 28 februari 2015-2

Na 90 minuten was het resultaat voor beide ploegen 1 punt waarmee men zich tevreden moest stellen. Beide ploegen schieten helaas maar weinig op met deze remise en zullen nog stevig aan de bak moeten om uit de gevarenzone weg te komen. Voor Middelstum was het alweer het 6e gelijkspel van deze competitie.

Komende zaterdag gaat Middelstum op bezoek in Groningen waar Be Quick 1887 de tegenstander zal zijn van de blauwhemden. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal zijn op 21 maart wanneer Corenos uit Roodeschool op bezoek komt in Middelstum.

Middelstum-HS'88 1-1(1-1): 1. Milkovic 1-0, 44. Korte 1-1.

Klik HIER voor een fotoverslag van deze wedstrijd.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (2 maart 2015) Foto's: Jaap van der Laan