Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Colin Rengers naar tweede ronde op het NK Tafeltennis in Zwolle

Colin Rengers verraste afgelopen zaterdag tijdens het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis in Zwolle door in de eerste ronde van het enkelspel Boris de Vries uit te schakelen. De Vries speelt in de eredivisie voor Smash uit Hattem dat momenteel de tweede plaats op de ranglijst inneemt.

Met een 4-2 overwinning in games was Rengers De Vries dik de baas. In de tweede ronde mocht Rengers aantreden tegen oud Nederlands Kampioen Barry Wijers de nummer drie van de plaatsingslijst. Naast een aantal uitstekende games, nipt verlies met 11-9, was Wijers met 4-1 te sterk voor de jonge speler van Klimaatgroep°Stars.

Colinrengers 12 april 2014-1

Colin Rengers((foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Aanwinst van Klimaatgroep°Stars Tan Anran stuitte in de eerste ronde op Cosmin Stan, spelend in het buitenland, en trok in de beslissende 7e game net aan het kortste eind. Beide spelers van Klimaatgroep°Stars zijn zaterdag 7 maart aanstaande weer te bewonderen in Middelstum waar Klimaatgroep°Stars 1 het opneemt tegen opponent Hilversum. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

Bron: TTV Midstars (2 maart 2015)