Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Een geheel vernieuwde site voor Middelstum-info.
Hoofdsponsor KOOZAA.

Er is hard aan gewerkt maar binnenkort is het dan zover.... Middelstum-info wordt geheel vernieuwd en daar zijn we als redactie natuurlijk erg blij mee. We zijn ook blij dat we drie nieuwe hoofdsponsors hebben gevonden die ons financieel willen ondersteunen. De komende weken zullen ze aan u worden voorgesteld. Ook zijn we het SNS fonds dankbaar want dankzij hun bijdrage hebben we de nieuwe site kunnen ontwikkelen.

Onze derde hoofdsponsor is: KOOZAA.


KOOZAA de typische Groninger wellnesslijn.

KOOZAA is een huidverzorgingsproductenlijn vervaardigd uit pure koolzaadolie aangevuld met de lichte en verfijnde geur van koolzaadbloesem. Deze koolzaadolie is van origine bijzonder rijk aan vitamine E . Deze vitamine is erg belangrijk voor de huid . Het beschermt en helpt de huid om zich op een natuurlijke wijze te herstellen.

KOOZAA-1

De oorsprong van deze nieuwe lijn verzorgingsproducten ligt in het kuur en wellnessresort FONTANA in Bad Nieuweschans. Jarenlange ervaring in wellness heeft geresulteerd in deze natuurlijke lijn verzorgingsproducten.

KOOZAA-2

De huidverzorgingsproductenlijn bestaat uit lichaams-en massageolie, badolie, douchegel, bodybutter, suikerscrub, zeep en handcrème en is verkrijgbaar via www.KOOZAA.nl en via diverse winkels in de provincie Groningen.

Bron: Team Middelstum-info/KOOZAA (28 februari 2015)