Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

De gezelligste winkel van de provincie komt uit Middelstum.

De einduitslag van de verkiezing van de gezelligste winkel van Nederland is bekend. Twinset-Fashion uit Middelstum is na de verkiezing tot gezelligste winkel van de gemeente Loppersum ook verkozen als gezelligste winkel van de provincie Groningen. Een mooie prestatie voor Renate van der Laan die in 2001 met haar kledingzaak begon aan de Grachtstraat in Middelstum.

Gezelligste winkel-1

De redactie van Middelstum-info zocht Renate donderdagmorgen op in haar winkel om haar te feliciteren met deze mooie prijs. Namens de redactie werd haar een mooi bloemboeket aangeboden.

Gezelligste winkel-2

Op 16 maart 2015 wordt de verkiezing op een passende manier afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Hier worden alle winnaars van de provincies gehuldigd, en wordt bekend gemaakt wie de landelijke winnaar is en wie de Awards voor Creativiteit hebben gewonnen.

Twinset-Fashion winnaar gemeente Loppersum

We houden u natuurlijk op de hoogte over deze landelijke prijsuitreiking, en wensen Renate van Twinset-Fashion veel succes deze dag. Renate wil iedereen die op haar winkel heeft gestemd hartelijk bedanken, zonder u had ik deze prijs zeker niet gewonnen zegt ze vol trots.

Bron: Team Middelstum-info (26 februari 2015) foto toestel Janneke van der Laan