Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Tafeltennis talent Shuohan Men pakt brons
op open Zweedse kampioenschappen.

Shuohan Men de speelster uit de talentenschool van de Stichting Talentontwikkeling Toptafeltennis Groningen mocht afgelopen weekend op stage met de Nederlandse selectie. De speelsters van Oranje namen deel aan de open Zweedse kampioenschappen.

Shuohan Men liet zien dat de trainingen o.l.v. Anne Vlieg in Middelstum bij Mistars en de coaching van Gert Stulp haar geen windeieren leggen. In Zweden wist Shuohan Men in haar leeftijdsklasse te winnen van de nummer 7 en de nummer 4 van Europa en wist zo beslag te leggen op de bronzen medaille! Bondscoach Marcel Kraa stak niet onder stoelen of banken zeer onder de indruk te zijn van deze prestatie.

Shuohan Men met coach Gert Stulp

Foto: Shuohan Men en coach Gert Stulp.

Colin Rengers tevens telg uit de talentenschool en speler van Klimaatgroepstars 1 maakt komend weekend zijn opwachting in de 1e ronde van de Nederlandse kampioenschappen tafeltennis in Zwolle bij de senioren. Rengers officieel nog jeugdspeler treedt aan in het dubbelspel met aan zijn zijde Oud-Nederlands kampioen Henk van Spanje.

Bron & foto: TTV Midstars (25 februari 2015)