Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Een geheel vernieuwde site voor Middelstum-info.
We stellen de hoofdsponsors graag aan u voor.

Er is hard aan gewerkt maar binnenkort is het dan zover.... Middelstum-info wordt geheel vernieuwd en daar zijn we als redactie natuurlijk erg blij mee. We zijn ook blij dat we drie nieuwe hoofdsponsors hebben gevonden die ons financieel willen ondersteunen. De komende weken zullen ze aan u worden voorgesteld. Ook zijn we het SNS fonds dankbaar want dankzij hun bijdrage hebben we de nieuwe site kunnen ontwikkelen.

Onze tweede hoofdsponsor is: Snelstart.

Snelstart-1

Sinds het voorjaar van 1990 ben ik, Hans Groeneveld, als dealer voor SnelStart Software werkzaam onder de naam SuppliesSupplies.

Snelstart-2

(Kantoor Bedum, momenteel werk ik vanuit kantoor aan huis). Na een loondienstcarrière in de administratieve sector ben ik sinds 1990 als zzp'er werkzaam met administratieve software. Eerst vanuit mijn administratiekantoor. Later in het najaar van 2007 heb ik besloten om mijn kantoor af te stoten en me volledig te richten op de hulp bij het gebruik van de administratieve software van SnelStart. Daarbij horen aankoopadvies, instructie en cursussen (op locatie).

 

 

 

 

Waar ik me graag en met veel plezier mee bezig houd is mijn klanten door het juiste gebruik van de juiste software winst te laten beleven aan dat gebruik. Er moet dus zeker een meerwaarde ontstaan. Na doorgaans eerst een kennismakingsbezoek op locatie kunnen de meeste vragen daarna op afstand (door via speciale tools mee te kijken) worden opgelost.

Bijkomstig gemak voor de SnelStart gebruiker is dat ook het accountants- of administratiekantoor met hem of haar kan samenwerken. Hetzij via de mail of in de "cloud". Vaak hoor ik dan: "maar kunnen anderen daar dan ook bijkomen"? Men vergeet dan vaak dan bv Hotmail- en Gmailgegevens ook in de "cloud" staan. Via de site van SnelStart kun je mijn dealergegevens vinden. Mijn regio bestrijkt ruwweg Groningen, stukje Friesland en Drenthe. Snelstart-3 

 

Contact: groeneveld.bedum@gmail.com T 0653 680 586 Postbus 37 9780 AA BEDUM Snelstart-4

Bron: Team Middelstum-info/ Hans Groeneveld (24 februari 2015)