Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Zijn de Groningers in de war?????

Groningers eisen excuses van de overheden voor de gaswinning in het noorden, maar zo gemakkelijk moeten ze er niet afkomen!! Even excuus uitspreken en gewoon verder gaan en andere mensen deze taken over laten nemen.

GBB staat op scherp

Voorlopig de opbrengst van iedere kub gas welke uit de grond komt in een fonds storten, die beheerd word door de inwoners en niet door politici, want die steunen elkaar altijd, ten koste van de burgers. Gewoon excuus vragen is belachelijk en daar heb je totaal niets aan. Gewoon maatregelen eisen en ander zullen de Groningers zelf maatregelen moeten nemen.

De overheid heeft enorm geprofiteerd van de gasopbrengst en de daarop gelegd belastingen en btw aan de nu gedupeerde inwoners van het Noorden. Ook deze inkomsten moeten nu in het fonds terecht komen. Het geld wat naar de overheid gegaan is ,dat is reeds uitgegeven aan prestige objecten en andere vaak overbodige zaken in andere delen van het land.

Bron: R van der Sluis (24 februari 2015) Archief