Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Een geheel vernieuwde site voor Middelstum-info.
We stellen de hoofdsponsors graag aan u voor.

Er is hard aan gewerkt maar binnenkort is het dan zover.... Middelstum-info wordt geheel vernieuwd en daar zijn we als redactie natuurlijk erg blij mee. We zijn ook blij dat we drie nieuwe hoofdsponsors hebben gevonden die ons financieel willen ondersteunen. De komende weken zullen ze aan u worden voorgesteld. Ook zijn we het SNS fonds dankbaar want dankzij hun bijdrage hebben we de nieuwe site kunnen ontwikkelen.

Onze eerste hoofdsponsor is: Linstra Bedrijfsadvies.

Linstra Bedrijfsadvies is op 1 april 2011 opgericht door Koos Linstra. Na jarenlange ervaringen opgedaan te hebben op diverse accountantskantoren was het voor Koos tijd om zijn droom te laten uitkomen. Zijn eigen administratiekantoor. Nu, bijna 4 jaar verder kan hij zeggen dat hij geen moment spijt heeft gehad dat hij deze stap heeft gezet.

Linstra bedrijfsadvies-1 Linstra bedrijfsadvies-2

Linstra Bedrijfsadvies is een klein, klantvriendelijk administratiekantoor, waar persoonlijk contact en goed advies zeer belangrijk zijn.Wij begeleiden en adviseren ondernemers en particulieren op financieel, administratief en fiscaal gebied. Ons kantoor is gespecialiseerd in ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de ZZP-ers.

Linstra Bedrijfsadvies begeleidt haar relaties op een vakkundige en ontspannen manier, wederzijds vertrouwen en toegankelijkheid is daarvoor een belangrijke basis.Ook voor het opstarten van uw eigen onderneming bent u bij ons aan het juiste adres, wij begeleiden u van A tot Z! Voor meer informatie over onze werkzaamheden en ons kantoor gaat u naar www.linstra.nl

Moet u binnenkort ook belastingaangifte doen? Wij zijn u hierbij graag van dienst, komt u gerust langs, ons kantoor is gevestigd aan de Oude Schoolsterweg 14 te Middelstum. Wij kunnen u begeleiden in het traject waarbij u uw BTW, welke u heeft betaald op de door u aangeschafte ZONNEPANELEN, retour vraagt. U dient zich hiervoor aan te melden als ondernemer bij de belastingdienst, btw-aangifte te doen etc. Wij zijn u hierbij graag van dienst (telnr. 06-54753594).

Linstra bedrijfsadvies-3

Speciaal voor donateurs van Middelstum-info hebben wij op onze zonnepanelen-service een leuke actie, hierover leest u binnenkort meer op de nieuwspagina van Middelstum-info!

Bron: Team Middelstum-info (21 februari 2015) Foto's: Jannes Klaassen