Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Benefiet Muziekavond voor Team Sunrise in Kantens!!

The Music Boys spelen op de Benefiet Muziekavond voor Team Sunrise in Kantens!! Dat wij van Team Sunrise ons behoorlijk druk maken met allerlei acties is u vast niet ontgaan. Maken van gedichten, knippen en masseren bij VVM, broden verkopen op kerstmarkten, Valentijn pakketten verkopen en zo staat er de komende tijd nog meer op de agenda... Maar soms, soms worden WIJ verrast en organiseren anderen iets voor ons en ons doel: onderzoek naar en genezen van kanker.

Benefiet Muziekavond Team Sunrise-1

Marten Dijkstra, Theo Zwerver en Rita Pool van 't Schienvat zijn de oprichters van de benefietavond. Was vorig jaar het doel Kika, werd er dit jaar gekeken naar iemand die dichter bij Kantens stond, die ook bezig was voor een goed doel en zo viel hun oog op Herman en de Alp d'HuZes. In de organisatie werd ook Jan Westerlaken (van de band: Too Loud For Betsy) en Fred Reiffers (van de drukkerij Bleu Mule) ,Herman en ik opgenomen. Zo hadden we heel veel kwaliteiten bij elkaar. Met als resultaat: de KWF Benefiet Muziekavond op 27 februari in 't Schienvat om 19.30 uur, met 7 bandjes die kosteloos optreden en met Robert Swijghuizen die ervoor zorgt dat tijdens de wissel van de bandjes de muziek blijft klinken.


En het zijn niet zo maar een paar bandjes die komen, wie van u kent nou niet The Music Boys uit Middelstum, maar ook jong talent komt optreden: de HHC-schoolband uit Uithuizen. Voor hen voor het eerst een optreden van dit formaat, ze hebben de afgelopen maanden heel veel geoefend. Ik vind het super van ze, want ze weten heel goed de reden waarom deze Muziekavond georganiseerd word!! En –ik weet niet of ze het leuk vinden- maar ik ga toch een aantal namen noemen van jongeren die u mogelijk wel kent: Derian Heerema en Natasja ten Berge uit Middelstum. Alexandra de Jong en Jurriën Zuidhof uit Kantens. Ik heb hier echt respect voor en wens ze vanaf hier dan ook heel veel succes maar vooral heel veel plezier De andere bands laten weer ieder een heel ander geluid horen, zo komen de Wadd'nroes nog en Tweaky Tones, Hassle, BBQ-band en de al eerder genoemde band van Jan Westerlaken Too Loud For Betsy.


Benefiet Muziekavond Team Sunrise-2

Deze bands treden gratis op, Rita van 't Schienvat stelt de zaal beschikbaar, Robert draait gratis zijn plaatjes. En ook de entree is gratis. In plaats daarvan staat er een melkbus waar een ieder geld in kan doneren en die donatie brengen wij voor u naar de Alp d'HuZes, waar opgeven geen optie is en het KWF veel goeds er mee kan doen.

Wij hopen u dan ook hartelijk welkom te kunnen heten op 27 februari in 't Schienvat van Kantens. Want het is pas feest als u bent geweest, tot gauw!!

Bron & foto's: Team Sunrise (20 februari 2015)