Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Team PLUS Tuitman krijgt Valentijnstaart.

D66 heeft de jarenlange traditie om ieder jaar op Valentijnsdag een taart uit te reiken aan een persoon of een groep personen met de bedoeling om hen dank te zeggen voor hun inzet voor onze samenleving. Dit jaar heeft de fractie van GemeenteBelangen-D66 Loppersum de keuze laten vallen op het team van PLUS supermarkt Tuitman in Middelstum.

Plus Tuitman

Niet iedereen heeft het even makkelijk in onze samenleving. Er zijn helaas mensen die tussen de wal en het schip dreigen te vallen. Voor deze mensen zijn er als extra hulp voedselbanken opgericht. Er zijn veel vrijwilligers betrokken bij deze voedselbanken waar wij veel respect voor hebben. Om de voedselbanken goed te laten werken is er ook aanvoer van voedsel nodig. PLUS Tuitman in Middelstum is zo'n vaste leverancier die belangeloos voedsel beschikbaar stelt aan de voedselbank. GB-D66 Loppersum wil het team van PLUS Tuitman daarvoor bedanken. Dit gebeurt op vrijdag 13 februari aanstaande om 14.45 uur in de PLUS supermarkt in Middelstum. De taart zal in ontvangst worden genomen door de heer Johan Tuitman.

Bron: Gemeentebelangen-D66 Loppersum (12 februari 2015) Archief