Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Reserves Klimaatgroep°Stars delven

het onderspit tegen GTTC Groningen.

Klimaatgroep°Stars 2 kwam afgelopen zaterdag te kort in de streekderby tegen het 1e team van Gttc Groningen in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. Jan Thews hield zich goed staande door knap te winnen van Jan de Haan, kopman van de Groningers, en Kevin Baron. Bahram Gerami kon het net niet bolwerken tegen Teun Bosveld (10-12 vierde game) en Thomas Kuijer liet tegen Bosveld een grote voorsprong in de vierde game schieten.

Wedstrijd 8 februari 2015-Thomas Kuijer

Na het behalen van het kampioenschap in de derde divisie vorig seizoen hebben de Middelstummers het niet getroffen met de indeling in de tweede divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. De tafeltennisbond verzuimde op ranking in te delen en heeft de sterkste teams gebundeld in poule A en Klimaatgroep°Stars aan deze teams toegevoegd. Handhaven in deze sterke groep zal heel moeilijk gaan worden maar geeft de talenten van Klimaatgroep°Stars wel de mogelijkheid om zich te meten met tegenstanders die veel beter zijn dan wat normaal gebruikelijk is op dit niveau.

Eerstvolgende thuiswedstrijden:
Klimaatgroep°Stars 1 - US Amsterdam zaterdag 7 maart 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur
Klimaatgroep°Stars 2 - Tafeltennis Zwolle zaterdag 7 maart 2015 in Middelstum aanvang 16.00 uur

Dames Klimaatgroep°Stars 1 winnen knap in Dalfsen(7-3)

Afgelopen zaterdag mochten de dames van Klimaatgroep°Stars proberen hun verlies van de week ervoor goed te maken. Deze week ging de reis naar de dames van DTV'84 in Dalfsen. Anine Stegeman mocht het spits afbijten, maar wist helaas niet goed in haar spel te komen. Het eerste punt ging dan ook naar de dames uit Dalfsen. Yvette Gombert en Eline Gras wisten vervolgens beiden hun wedstrijd met 3-0 te winnen. Anine en Yvette speelden daarna een spannende dubbel, maar helaas ging dit punt naar Dalfsen. Tussenstand: 2-2.

Wedstrijd 8 februari 2015-Anine-Stegeman

In de wedstrijden daarna speelden de dames van Klimaatgroep°Stars ijzersterk. Anine wist nog één wedstrijd te pakken, Yvette twee en Eline twee. De eindstand was dan ook een verdiende 7-3 winst waardoor de Middelstummers stijgen naar een gedeelde 2e plaats op de ranglijst.

Eerstvolgende thuiswedstrijd: 

Dames Klimaatgroep°Stars - Tafeltennis Zwolle 1 zaterdag 7 maart 2015 in Middelstum aanvang 18.00 uur

Bron: TTV Midstars 11 februari 2015) foto's: © Ivo Lint, TTV Midstars