Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

GroenLinks-Fractievoorzitter

 Bram van Ojik naar Loppersum.

Op vrijdag 13 februari nodigt GroenLinks-parlementariƫr Bram van Ojik iedereen uit om (vanaf 16.00 uur) met hem in hotel restaurant Spoorzicht te Loppersum van gedachten te wisselen over de aardbevingsproblematiek. Deskundigen maar vooral ook ervaringsdeskundigen (en dat is bijna iedereen in Noordoost-Groningen!) zijn van harte welkom om met hem en de Statenleden Nienke Homan en Harrie Miedema een drankje te komen drinken.

GroenLinks logo

GroenLinks vindt dat Nederland veel meer moet investeren in energiebesparing en schone energie, zoals wind- en zonne-energie en aardwarmte. Dat is energie die niet opraakt en die veilig is voor de leefomgeving. Ook moeten we meer investeren in een groene economie zodat we straks minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen zoals gas. Verder moet het winnen van gas veel langzamer, om de kans op zware aardbevingen te verminderen. Bovendien moeten de NAM en het Rijk volgens GroenLinks in Groningen investeren in duurzame werkgelegenheid om de aangerichte economische schade te compenseren. Wilt u hierover meepraten? Kom dan even langs, vanaf 16.00 uur, in Spoorzicht aan de Molenweg in Loppersum.

Bron: GroenLinks DAL (10 februari 2015)