Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Theatervoorstelling Zie Dali in Borg Ewsum.

Maak kennis met de mens achter de grote surrealistische kunstenaar Salvador Dali. Zie Dali is een ontroerende en boeiende theatervoorstelling dat raakt, verfrist en een nieuwe kijk geeft op de werkelijkheid. Wat is droom, wat is werkelijkheid. En bovenal; hoe beleef je kunst.

Theatervoorstelling Zie Dali-2

Salvador Dali neemt het publiek mee in zijn verrassende en absurde wereld: 'Elke morgen als ik wakker word, ervaar ik een bijzondere verrukking: de verrukking Salvador Dali te zijn en in vervoering vraag ik me af wat hij vandaag weer voor wonderbaarlijks zal volbrengen'. In 2013 schreef Don Duyns de voorstelling Dali; en niemand anders! Deze voorstelling is door de regiseusse Eva Pantelakis bewerkt naar een unieke combinatie van theater, projecties en live-muziek. Enkele reacties uit het publiek: "Schitterend, Bizar! Salvador Dali ten voeten uit!", "Beste voorstelling ever!", Prachtig! Met een big smile naar huis.", "Inspirerend, boeiend en roerend met zeer mooie beelden. Erg mooie voorstelling!", "Een aanrader voor iedereen."

De voorstelling wordt gespeeld in diverse musea in de provincie Groningen. Op 27 februari spelen we in Borg Ewsum in Middelstum. De voorstellingen beginnen om 19.00 en om 20.30 uur. Toegangsprijs is € 8,50. Dit is inclusief een kop koffie of thee voor aanvang. Mis het niet! Voor de volledige speellijst en het bestellen van kaarten verwijzen we u graag naar onze website www.stichtingmetafora.nl. Aangezien er beperkte aantal plaatsen zijn is het raadzaam kaarten van te voren te bestellen via de site.

De voorstelling is tot stand gekomen met dank aan Provincie Groningen, SNS Fonds Middelstum, SNS Fonds Eemsmond, gemeente Zuidhorn, gemeente Oldambt, gemeente Eemsmond, gemeente Hoogezand, gemeente Vlagtwedde, gemeente Winsum, gemeente Appingedam, gemeente Bellingwedde en gemeente Loppersum.

Bron & foto's: Stichting Metafora (7 februari 2015)