Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Team Sunrise heeft het druk met de acties in Februari!

Het weer werkt buiten niet echt mee om op de racefiets te stappen en kilometers weg te trappen. Dat geeft ons wel ruimte om extra tijd en aandacht te besteden aan ons andere doel: geld inzamelen.

Bent u de afgelopen paar dagen nog bij de Plusmarkt geweest? Dan heeft u ons niet kunnen missen! Vooraan in de winkel hangt onze poster van onze Valentijn-actie. (Samen met mijn dochter Miriam gemaakt, daar ben ik trots op, dat mag u best weten. Want niet alleen de leden van ons Team hebben het er druk mee, maar ook onze kinderen zetten zich in!). U kunt nog steeds een pakket bestellen waarmee u uw geliefde zeker zult verrassen! En dan achter in de winkel, bij de flessenautomaat. Weer een poster van ons, nu heel professioneel gemaakt door Bleu Muele. Johan Tuitman heeft ons namelijk de mogelijkheid aangeboden om statiegeld gedoneerd te krijgen via de gele knop. Die mogelijkheid voelde als een Valentijn-pakket voor team Sunrise, aan u is de kans om het pakket te vullen met lege flessen!

Acties Team Sunrise feb 2015-1

En zo gaat het maar door bij ons! Want op hetzelfde moment helpt Bert Koster ons met een artikel te schrijven voor de krant over ons Benefietconcert op 27 februari in Kantens. En als ik dat artikel inlever bij Buurcontact dan wordt ons ruimte aangeboden in de krant waar bedrijven kunnen adverteren. We moeten dan wel zelf de bedrijven benaderen en het geld is dan voor ons doel. En dan blijkt dat er zoveel mensen ons al kennen en ons doel willen steunen!! Aan één pagina voor de adverteerders hadden wij niet genoeg en wordt er een extra pagina toegevoegd aan de krant. Dat geeft mij kippenvel, maar ook zo'n kick om door te gaan!! We staan niet alleen in onze strijd, zoveel mensen die ons willen helpen en aan ons de eer om het naar de Alp d'HuZes te brengen uit naam van u allen. Maar we zijn er nog niet, de weg naar de top van de Alp is hoog en de weg naar Alp is nog lang. Maar met elkaar gaan wij er komen, dat voel ik/ daar vertrouw ik op! Dank u wel allen die ons al zoveel gesteund hebben.

Bron & foto's: Team Sunrise (4 februari 2015)