Decembermarkt in Middelstum.

Op vrijdagavond 8 december organiseert de Handelsvereniging een Decembermarkt op het Concordiaplein. De markt begint om 18.00 en eindigt om 22.00 uur. De kerstboom komt dit jaar ook op het Concordiaplein. De kinderen in Middelstum krijgen via de scholen een kunststof doorzichtige kerstbal waar ze iets in kunnen maken. Deze kersballen komen allemaal in de boom te hangen! De boom wordt op donderdagavond 7 december versierd.

13112017 decembermarkt

Alle kinderen die een bal maken, krijgen een briefje met informatie. Het briefje mogen ze weer inleveren met hun naam, leeftijd en telefoonnummer erop. Uit al die briefjes worden 10 prijzen verloot. De verloting is om 19.00 uur. Kinderen in de basisschool leeftijd die niet in Middelstum op school gaan maar wel in Middelstum en omgeving wonen kunnen een bal met briefje halen bij de Martjesmarkt of bij Mulder Wonen. Daar kunnen de ballen ook weer worden ingeleverd.

Aan de markt doen verschillende ondernemers (±15) uit Middelstum mee. De malletband Concordia en Peter Zuidhof zorgen voor de muzikale omlijsting, er zal een gezellig vuurtje branden en de kerstman zal ook van de partij zijn. Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten. IJsvereniging de Schaats, IJsvereniging IJsbaan Middelstum en Stichting Dorpsbelangen Middelstum zullen snert verkopen. De opbrengst wordt gebruikt voor het vuurwerk op oudejaarsavond! Vita Nova zorgt voor glühwein en andere versnaperingen!

Kortom: een gezellige boel! Komt allen!

Bron: Handelsvereniging Middelstum (13 november 2017)