Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum zonder problemen ruim langs SC Scheemda

Een bij vlagen goed spelend Middelstum heeft zaterdagmiddag (28 oktober) met ruime cijfers weten te winnen uit bij SC Scheemda. De blauwhemden waren net als in de bekerwedstrijd van vorige week tegen ZEC goed op schot en wisten na een 0-1 ruststand uiteindelijk met 0-5 te winnen. Door dit resultaat nestelt de ploeg van trainer Jelmer Meinardi zich weer in de top 3 van de 4e klasse E.

Het duurde zaterdag gezien het veldspel van de bezoekers uit Middelstum lang alvorens de score werd geopend tegen SC Scheemda. In de 24e minuut was het voor het eerst raak. Aijolt Douma tekende met zijn treffer voor de 0-1. Tot aan de rust was de equipe van Meinardi duidelijk de betere op het veld maar tot scoren kwam zijn ploeg tot aan de theepauze niet meer.

Na de theepauze ging het wat betreft het afronden veel beter. Grote man aan de zijde van Middelstum was Max Oldenhof die met 3 doelpunten een groot aandeel had in de ruime overwinning van de blauwhemden. Daan van Zalm scoorde tussen de 3 treffers van Oldenhof door nog de 0-3. Door dit resultaat klimt Middelstum weer naar een derde plaats op de ranglijst.

Komende zaterdag spelen de blauwhemden een thuiswedstrijd tegen Omlandia uit Ten Boer. De wedstrijd begint om 14.30 uur ieder is van harte welkom op het sportpark aan de Coendersweg.

SC Scheemda - Middelstum 0-5 (0-1): 0-1 Douma (24); 0-2 Oldenhof (50); 0-3 van Zalm (54); 0-4 Oldenhof (63); 0-5 Oldenhof (81)

Bron & foto: Sportredactie Middelstum-info (29 oktober 2023)