Middelstum start voortvarend in bekertoernooi - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum start voortvarend in bekertoernooi

Middelstum kende zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex een prima start in het bekertoernooi 2023-2024. De blauwhemden boekten een 4-2 overwinning op derde klasser SV Lycurgus uit Groningen. Bij rust was de stand nog in evenwicht (1-1).

Na de theepauze keek de ploeg van Jelmer Meinardi al na 3 minuten tegen een 1-2 achterstand aan, de ploeg liet zich echter niet van slag brengen en trok gaandeweg het tweede bedrijf de wedstrijd steeds meer naar zicht toe. Het resulteerde in 3 mooie treffers voor de thuisploeg waardoor de eerste bekerwinst na 90 minuten een feit werd.
Komende zaterdag spelen de blauwhemden hun tweede bekerduel uit in Groningen bij Amicitia VMC. Een week later speelt men in Uithuizen tegen UFC Noordpool het laatste bekerduel in de poulefase.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (3 september 2023) foto's Jaap van der Laan