Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum met klinkende cijfers langs De Fivel

Middelstum is de competitie prima begonnen. Op het eigen sportcomplex werd De Fivel uit Zeerijp met een 5-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Het duidelijke verschil tussen beide ploegen kwam pas na de theepauze tot stand. De blauwhemden stonden bij rust, door een treffer van Mateo Milkovic, slechts met 1-0 voor ondanks dat de thuisploeg ook voor de theepauze veel sterker waren dan de bezoekers uit Zeerijp.
Het doelpuntenfestijn kwam pas goed op gang in het tweede bedrijf van de wedstrijd. In een tijdsbestek van amper een kwartier liep de thuisploeg met 3 treffers hard weg bij de bezoekers uit Zeerijp. Na de 4-0 voorsprong nam de ploeg van Jelmer Meinardi wat gas terug , maar kwam de riante voorsprong nimmer in gevaar. De Riepsters boden vandaag simpelweg te weinig tegenstand waardoor er na 90 minuten een verdiende 5-1 eindstand op het scorebord van Hendrik de Veen stond.

Een mooie seizoenstart voor de blauwhemden die komende zaterdag op bezoek gaan bij Poolster uit Spijk.

Middelstum-De Fivel 5-1(1-0): 1-0 Milkovic (18); 2-0 Douma (50); 3-0 Oldenhof (54); 4-0 Milkovic uit een penalty (59); 4-1 onbekende speler (87); 5-1 Nienhuis (90+1)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (23 september 2023) foto's Jaap van der Laan