Hoofdveld v.v. Middelstum ligt er prachtig bij.

Update bericht.

Over 3 weken (dinsdag 22 augustus) begint het oefenprogramma voor de plaatselijke trots in aanloop naar de competitie voor het seizoen 2017-2018. Het hoofdveld ligt er na een grondige opknapbeurt prachtig bij. Moeder natuur heeft de groene grasmat in de laatste weken aardig laten groeien.

02082017 Voetbalveld 1

Dinsdag 22 augustus zou er voor het eerst gebruik gaan worden gemaakt van de vernieuwde (vlakke) groene laken op het sportcomplex van Middelstum. ZEC uit Zandeweer de eerste oefentegenstander van de hoofdmacht van de blauwhemden zou dan op bezoek komen. Maar.... aangezien het veld pas laat ingezaaid kon worden is deze wedstrijd verplaatst naar Zandeweer. Verder werd bekend dat alle oefen en bekerwedstrijden op veld 2 worden afgewerkt aangezien het niet verstandig zou zijn om dit nu al te gaan doen aldus een woordvoerder van de voetbalvereniging. Na alle waarschijnlijkheid zal pas bij de start van de competitie gebruik kunnen worden gemaakt van het hoofdveld.

02082017 Voetbalveld 2 02082017 Voetbalveld 3

We hopen dat de resultaten er komend seizoen naar zullen zijn, aan het veld kan het (nu) in ieder geval niet meer liggen.

Bron: Team Middelstum-info (2 augustus 2017) foto toestel Janneke van der Laan