Voorstelling in Kerk Westerwijtwerd.

Op zondagmiddag 16 september speelt Maskertheater Vreemd Hoofd de voorstelling Out-Of-The-Box in de Mariakerk van Westerwijtwerd, georganiseerd door het Huiskamercafé i.s.m. Stichting DOEN! De voorstelling van ongeveer 30 minuten speelt om 15.30 en 16.30 uur en is vrij toegankelijk.

14092018 voorstelling kerk WW

Out-of-the-box is een montagevoorstelling waar vreemde figuren als in een parade voorbij komen. Gewapend met een kist, vogelzaad, trekzak en gitaar bestrijden maskermaker Frans Krom en muzikant Bas van Domburg het gewone en wordt het rare gewoon. Tijdens het maken vroegen de makers zich af hoe het toch komt dat iedereen die ook maar een beetje anders is een stickertje krijgt of als afwijkend wordt gezien. Daarom weg met het gewone en hulde aan iedereen die anders is! De voorstelling is bedoeld voor volwassenen maar geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Voor, tijdens en na de voorstellingen is het huiskamercafé natuurlijk open voor een hapje en drankje. Ook kan je blijven eten, de pizza-oven gaat aan en er zijn flammkuchen!

Bron & foto: Huiskamercafé Westerwijtwerd (14 september 2018)

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot