Gluren bij de buren.
Volop sfeer en gezelligheid bij onze buren.

Het is momenteel een drukte van belang bij onze buren in Bedum. De traditionele lichtweek met het thema “VROUGER” is momenteel in volle gang. Maar liefst 90 straten zijn er versierd. Het aantal wasrekken met ondergoed en andere kledingstukken uit ver vervlogen tijden is opvallend groot. Maar er worden ook kinderliedjes uitgebeeld en af en toe staat er een oldtimer of een oude brommer in een tuin geparkeerd.

13092018 Lichtweek Bedum

Overal op straat is het gezellig en zie je groepjes mensen bij elkaar staan. Er staan standjes en er worden filmbeelden van vroeger vertoond. Natuurlijk is er een sfeervolle kermis met lekkere oliebollen. Het is dus zeker de moeite waard om bij onze buren in Bedum te gluren.

Wellicht zijn er dorpsgenoten die er ideeën op doen en het initiatief durven te nemen om volgend jaar Middelstum weer eens een lichtweek te organiseren. De laatste Lichtweek in ons dorp is inmiddels alweer 6 jaar geleden. De redactie van Middelstum-info is van harte bereid een mogelijke lichtweek publicitair te onder steunen.

Onze fotograaf had een sfeervolle fotoreportage gemaakt. Door een technische storing zijn deze helaas allemaal verloren gegaan. Er is slechts 1 foto overgebleven.

Bron: Team Middelstum-info (13 september 2018) foto toestel Jannes Klaassen

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot