Wedstrijdverslag KlimaatGroepStars-VVV Leidschendam.

Zaterdag speelde het vernieuwde team van KlimaatGroepStars in Middelstum de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen VVV uit Leidschendam. Het doel is een plek bij de eerste drie om in het voorjaar in de Promotiedivisie een rol te spelen voor promotie naar de Eredivisie.

11092018 KGS 1

De aftrap leverde na een vijf en half uur (!) strijd een 8-2 zege op, een resultaat waar ook de aaanwinst uit Spanje Xavier Peral erg blij mee was. Hij had met drie winstpartijen en samen met Peter Verweij het dubbel een groot aandeel in de zege. Een tikkie zenuwen waren er, maar regelmatig liet hij zien, dat hij veel talent heeft maar ook niveau. Slechts een game liet hij liggen tegen Nolan Schultz, die voor de twee zeges verantwoordelijk was van de tegenstanders.

11092018 KGS 2

Zowel Peter als Shuohan Men verslikten zich in de jonge speler, die geweldige BH en FH`s in vliegende vaart op de tafel joeg. Dat de overwinning met grote cijfers toegejuicht kon worden door slechts een handjevol mensen, was te danken aan een zwak optreden van de derde man van VVV, Patrick de Bruin, en twee erg goede overwinningen van Peter en Shuohan op de sterkste man, Werff Thomas.

Voorwaar een zeer goede start en belooft veel voor de komende wedstrijden waarin Xavier ook zijn opwachting maakt, komende week tegen Pecos in Oegstgeest en daarna tegen Tempo-Team in Amsterdam.

Bron: KlimaatGroepStars (11 september 2018) foto toestel Jannes Klaassen

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot