Nu al burendag bij Geuzenhorn.
Italiaanse sferen in Middelstum.

Op zaterdag 22 september organiseert het Oranjefonds de traditionele Burendag. Het bestuur van buurtvereniging De Geuzenhorn ( Barthold Entenswegen, gedeelte Trekweg en de G.A. straat) deed dit al op zaterdag 8 september.

10092018 Geuzenhorn 1

Er werd een zeer succesvolle buurtmaaltijd georganiseerd. Het thema was Italië. Het was de bedoeling dat iedereen iets te eten meenam dat met dit mooie land te maken had. Er werd een grote hoeveelheid prachtige recepten binnengebracht. Alles werd op mooie tafels opgesteld in de tuin van de familie Oosterhof. Voor de kinderen was er zelfs een pizzaoven neergezet zodat ze zelf hun pizza’s konden bakken.

10092018 Geuzenhorn 2

Ondertussen werd er gezellig gekletst en geborreld. Een erg succesvolle avond van deze actieve buurtvereniging. Voor der komende periode staan er ook al weer tal van activiteiten op stapel:

De traditionele damesavond (eten of naar de film)
Schieten in Loppersum
En natuurlijk het Sinterklaasfeest.

Ook bewoner van één van bovengenoemde straten en nog geen lid? Loop even langs bij Martha Littel aan de B.Eweg en schrijf je in. Want ook hier is het motto: “samen kunnen we het leuker maken”

Onze fotograaf was aanwezig bij deze gezellige burendag en maakte wat FOTO'S.

Bron: Team Middelstum-info (10 september 2018) foto toestel Jannes Klaassen

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot