PKN-kraam op Braderie, donderdag 14 juni.

Tijdens de braderie op donderdag 14 juni in Middelstum zal er ook een kraam te zien zijn van PKN-Middelstum welke georganiseerd wordt vanuit de Jeugdraad. De braderie wordt gehouden van 14.00 uur tot 21.00 uur, de PKN-kraam vindt u tegenover Dio drogisterij Marja, bij de oprit aan de zijkant van de kerk.

16062017 PKN 5

Wat hebben we te bieden:

Boekenmarkt
Een brede collectie tweedehands boeken is een bezoekje zeker waard, misschien zoekt u nog wat te lezen voor de zomertijd, of heeft u interesse voor een informatief boek. Voor een mooi prijsje bent u de nieuwe eigenaar!
Eén boek kost € 1,00 / drie boeken kosten € 2,50 / zeven boeken kosten € 5,00.

Legpuzzels
Puzzelen geeft ontspanning, neemt u gerust een kijkje, misschien zit er een mooi exemplaar voor u tussen.
Diverse Prijsspelletjes
* Wensboom waaruit u een lootje kunt kopen, u krijgt een mooie wens en misschien wint
u een leuk prijsje.
* Lolly-trekken, altijd prijs! (de kleur van het stokje bepaalt welk prijsje je gewonnen hebt, de lolly mag je lekker opeten).
* Het aantal snoepjes in een pot raden, wie wint daarmee een cursus zeemeerminzwemmen?
* Wie weet hoeveel het broodpakket van Bakkerij Henk Post kost? Degene die er het dichtste bij zit wint het broodpakket.
* Wie is het sterkst en kan het langst aan een spijkerbroek hangen?

De opbrengst:
De opbrengst van de braderie gaat naar twee doelen te weten;
Wensambulance, Stichting Ambiance Noord-Nederland (SANN) wil ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting de mogelijkheid bieden om op geheel eigen wijze afscheid van hun leven te kunnen nemen. Mensen die weten dat ze niet meer zullen genezen en hun leven binnen korte tijd zal eindigen, gaan vaak nadenken over wat ze allemaal hebben meegemaakt en welke wensen en dromen ze nog hebben. Wij willen mensen uit Noord-Nederland d.m.v. begeleidend ambulancevervoer helpen zo'n wens te vervullen, en zo een laatste indrukwekkende ervaring aan het leven toevoegen.

Er zullen vrijwilligers van deze stichting in de kraam aanwezig zijn om informatie te geven.
Jeugdwerk PKN-Middelstum, door de Protestantse Gemeente Middelstum worden veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd, gasten zijn altijd welkom

Bron: PKN Middelstum (10 juni 2018) foto toestel Archief

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot