Nieuws van het Huiskamercafé Westerwijtwerd.

Man, wat hebben we een geluk met het weer! We zijn nu een maand open en hebben al drie pizza-avonden buiten kunnen eten, heerlijk! Het is sowieso fijn om weer open te zijn en te merken dat zoveel mensen Westerwijtwerd weten te vinden, dank jullie wel daarvoor!

10052018 Huiskamercafe WW 

Met onze klankbordgroep hebben we afgelopen maand nieuwe huiswijnen uitgezocht. We willen natuurlijk graag zoveel mogelijk biologische producten gebruiken, dus zijn we uitgekomen bij Neleman. Een prachtig merk van een Nederlander die in zijn eigen wijngaard in Spanje heerlijke wijnen produceert. We hebben een witte en rode huiswijn gekozen, maar daarnaast ook een bobal en een verdejo voor de fijnproever die eens wat anders wil. Deze laatsten zijn alleen per fles te bestellen, maar zeker de moeite waard!

Verder hebben we nog wat leuke evenementen gepland de komende tijd:

Lentebier-avond op 26 mei. Wij zorgen voor een lekker assortiment lente- en speciaalbieren van lokale brouwers en Bront komt hier live zalm roken, nu al zin in! Als niemand de BOB wil zijn (heel begrijpelijk), wij blijven nuchter en brengen je aan het einde van de avond naar de bus of trein, wel even laten weten als je dat wilt graag.

Huiskamerconcert op 2 juni. Deze keer komt Marlene Bakker hier optreden, prachtige Groningstalige luistermuziek. Graag even reserveren als je wilt komen, een kaartje kost 8 euro en het begint om 20.00 uur.

Bron: Huiskamercaf√© Westerwijtwerd. (10 mei 2018) foto toestel Archief

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot