Klussen en gezelligheid tijdens NLDOET.

Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigde iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Middelstum werden de handen uit de mouwen gestoken bij diverse klussen.

11032018 NLDOET 1

Zwembad
Bij het zwembad van Middelstum werden tal van klussen aangepakt op zaterdag 10 maart. Zo werd er onder andere een bank geplaatst bij het zwembad voor bezoekers (zie foto). Mooi om te zien hoe jong en oud hun steentje bijdragen al tal van werkzaamheden die gezamenlijk aangepakt worden tijdens deze dag(en).

Hamsterborg
Bij de Hamsterborg werd al begonnen op de vrijdag. Het terras achter de Hamsterborg werd opgeknapt door vrijwilligers en familie. Het ziet er weer super mooi uit zo gaf één van de medewerkers bij ons aan. Zaterdag was er tijd voor gezelligheid. Er werden deze middag spelletjes gedaan met clienten en familieleden onder het genot van allerlei lekkere versnaperingen (zie foto).

11032018 NLDOET 2

Alle deelnemers kijken met een zeer tevreden gevoel terug op deze NLDOET. Volgend jaar doen vast en zeker weer mee.

Onze fotograaf ging bij 2 deelnemers langs op zaterdag 10 maart en maakte voor u een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (11 maart 2018) foto toestel Janneke & Jaap van der Laan

 

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot