Containerwissellocatie aan de Onderdendamsterweg 9 in Middelstum.

De gemeente Loppersum heeft een aantal terreinen binnen de gemeente die gebruikt worden voor opslag en/of logistieke werkzaamheden. Eén van die terreinen is Onderdendamsterweg 9 in Middelstum. Op deze locatie wisselt de milieudienst volle containers met huishoudelijk afval om voor lege containers.

08022018 Containerwisselplek

De voormalige containerwissellocatie aan de Tolweg in Westerwijtwerd voldeed niet meer aan de gemeentelijke voorwaarden. De nieuwe locatie aan de Onderdendamsterweg is onder andere gekozen vanwege de ruime buitenopslag. Behalve het wisselen van containers gebruikt de gemeente deze locatie ook voor het opslaan van materialen en werktuigen.

Plannen voor locaties Delleweg en Tolweg
Omdat de locatie aan de Tolweg in Westerwijtwerd niet meer gebruikt hoeft te worden als containerwissellocatie, wordt deze locatie opgeknapt. Na de restauratie zal de locatie opnieuw in gebruik worden genomen als parkeervoorziening voor vrachtwagens. Het opslagterrein aan de Delleweg (nabij de begraafplaats) in Middelstum wordt ook opgeknapt. De materialen die hier zijn opgeslagen worden overgebracht naar de locatie aan de Onderdendamsterweg. Vervolgens zal het terrein worden ingericht als parkeervoorziening voor bezoekers van de begraafplaats in Middelstum. Het parkeerterrein wordt medio 2018 opgeleverd.

Bron & foto: Gemeente Loppersum (8 februari 2018)

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot