Dag lieve oude school.

Het leek soms op een kleine reünie. Oud kasgenoten ontmoetten elkaar op het schoolplein en haalden verhalen op van vroeger: “Kijk daar was het oude typlokaal” wordt er gewezen “Daar kregen we typles van Henk Stapert”  Bijna iedereen die op het plein of in de school loopt heeft er wel een binding mee: Oud-leerling, docent, vader, moeder of opa en oma. Iedereen heeft zo zijn eigen ervaring op deze school.

07122017 School 1

Vandaag (woensdag 6 december) kon er voor het laatst gekeken worden. Terwijl de belangstellenden af en aanliepen speelden kinderen nog verstoppertje. Ondertussen stond de eerste verhuiswagen al voor om pallets en dozen naar binnen te brengen.

07122017 School 2

Morgen wordt er al gepakt en vrijdag gaan de kinderen symbolisch onderweg naar hun nieuwe school met de inhoud van hun vak onder de arm om die op hun nieuwe school alvast op hun nieuwe plekje te leggen Maandag en dinsdag zijn de kinderen vrij en richten de docenten de nieuwe school in.

07122017 School 3

De oude lagere school-MULO-MAVO-Lagere school zal dan heel langzaam gesloopt worden om plaats te maken voor een nieuw schitterend gebouw waar door de jaren heen ook weer nieuwe verhalen zullen ontstaan.

07122017 School 4

Middelstum TV heeft filmopnames gemaakt van de oude lagere School-Mulo-Mavo. Zodra de filmopnames gemonteerd zijn kunt u deze ook terug zien op onze website.

Bekijk het FOTOVERSLAG welke door onze fotograaf is gemaakt.

Bron: Team Middelstum-info (7 december 2017) foto toestel Jannes Klaassen

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot