Gemeente en woon-partijen ondertekenen afspraken over wonen.

Op donderdag 30 november hebben de gemeente Loppersum, Woongroep Marenland, Woningstichting Wierden & Borgen, wooncorporatie Woonzorg Nederland, huurdersvereniging De Huurder en huurdersvereniging De Maren prestatieafspraken voor 2018 ondertekend. Dit is het tweede jaar op rij dat bovengenoemde partijen gezamenlijk prestatieafspraken over wonen maken.

03122017 Ondertekenen wonen

v.l.n.r. op de foto: Gerke Brouwer (Woongroep Marenland), Sonja Gildemacher (wooncorporatie Woonzorg Nederland), Marian Doornbos (huurdersvereniging De Maren), Ben Jacobs (Huurdersvereniging De Huurder), Rinze Kramer (Woningstichting Wierden en Borgen) en Pier Prins (gemeente Loppersum).

De prestatieafspraken gaan over onderwerpen als wonen en zorg, betaalbaarheid, verduurzaming, leefbaarheid en koppelkansen. De afspraken zijn breed; van het delen van informatie tot de uitvoering van projecten. Alle afspraken die gemaakt zijn raken het onderwerp wonen. Wethouder Pier Prins (Wonen en Leefbaarheid) is tevreden: "Dit is de tweede keer dat wij gezamenlijk afspraken hebben gemaakt over wonen in onze gemeente. De afspraken zijn nu nog concreter en uitvoeringsgerichter dan vorig jaar". Geïnteresseerden kunnen de afspraken inzien op www.loppersum.nl.

Bron & foto: Gemeente Loppersum (3 december 2017)

Middelstum

°C

YAHOO_WEATHER_
Vochtigheid: %
Wind:N tot